Over Ons

Joke, Geert Derckx en Whitney von de Flammert

Wij 'von de Flammert' zijn Joke en Geert Derckx. Wij leven met onze honden (Oudduitse Herders) op industrieterrein de Flammert, aan de rand van het Nationaal park Maasduinen, in Nieuw Bergen (limburg).

Wij hebben een enkele jaren geleden ook ons hart verloren aan de Oudduitse-herder en deze kennel overgenomen. Wij zijn toen verder gegaan met de honden die hier toen aanwezig waren. Dit waren voor het merendeel wat oudere honden.

Op dit moment fokken wij met de nieuwe generatie oudduitse herder “von de Flammert”. Het zijn geselecteerde nakomelingen van de honden die hier bij de overname aanwezig waren.

Toen wij deze kennel overnamen hebben wij maar 1 doel nagestreefd:

Dit moet voor ons een hobby zijn en de pups die hier weggaan moeten gaan horen bij de topklasse in Nederland en daarbuiten met als criteria:

Op dit moment kunnen wij ook zeggen dat wij ons doel ook bereikt hebben. Het was niet altijd gemakkelijk om dit te bereiken. Dat wij ons doel bereikt hebben is ook vooral te danken aan alle mensen die bij ons een puppy gekocht hebben.

Één van onze dingen die wij blijven volhouden is openlijkheid. Wij zijn heel open wat er in onze kennel gebeurd. Iedereen mag hier alles vragen en zien. Dat is lang niet overal zo.

Joke en Geert Derckx.
Kennel "von de Flammert".